Menukaart

 Menukaart Het Vertier:

Kleine keuken

Op de kaart: croques; broodjes, spaghetti's, chilli con en sin, salades, tapas,...

Suggesties

Om de drie weken vind je andere suggesties op ons bord. We hebben steeds 'iets veggie, iets met vlees, iets met vis en iets met scampi's'.

Altijd geïnspireerd door de wereldkeuken.

Gezellig tafelen?

enkel op bestelling; 23,50 euro/persoon

voorbeeld menu:

Verrassingstapasmenu 'Het Vertier'

Warme tortilla chips met tomatensaus en kaas of tortilla chips met guacamole

koude groenten met humus

tomaat-mozarella spiesje of meloen-serrano hapje of komkommerzalm hapje

dagsoepje

Albondigas of chorizo in cidersaus,...

Gembervleugeltjes of kalkoenspiesjes,...

Griekse salade of fantasiesalade

scampi's in look of scampi's in cavaroomsaus of scampi's gehuld in spek met curry en appeltjes,...

Salade nicoise

Tapa-dessertje     

enkel na inschrijving

Zondagsbrunch

vanaf 11.00 uur welkom

einde om 14.00 uur

Brood in soorten, broodjes, croissant, charcuterie, kazen en zoet beleg, gekookte en gebakken eieren, albondigas, scampi’s, calamares, groente salades, ontbijtgranen, yoghurt, hartige pannenkoeken...

Dessertjes buffet met vb fruitsalade, chocomouse, tiramisu, pannacotta, cake,...


Koffie, thee

27,5,- € met glas Cava ,

24,- € met een glas fruitsap

vanaf 4 jaar: 2,-€ per leeftijd

Inschrijven is verplicht voor zaterdag 13.00 uur

en doe je via mail hetvertier@live.be, telefoon 016/20.81.63

of aan de bar bij Jef of An